ELS "PANTERAS BLANCAS" VS ELS "GOLDEN WARRIORS" A L'IES SORTS DE LA MAR

 

Partit entre els "Golden Warriors" i Els "Panteras Blancas". Lliga Voleibol de Educació Física.


Aquest va ser el primer partit de voleibol que els alumnes van jugar en un camp de 6 i això es va notar en els resultats ja que la diferència de jugar un partit de 4 contra 4 a jugar-ne'n un de 6 contra 6 és molt gran.


Equip "Golden Warriors" 1r Bat "B". Lliga Voleibol de Educació Física.


Equip "Panteras Blancas" 1r Bat "B". Lliga Voleibol de Educació Física.


En el primer set del partit es va comprovar la superioritat dels Golden Warriors davant aquest nou repte. Les errades dels Panteras Blancas els va ocasionar perdre el set i per tant, el partit.


Els Panteras Blancas van arribar a marcar 18 punts mentre que els Golden Warrios van aconseguir fer el set complet.


Els dos equips van cometre errades perquè faltava comunicació i no parlaven entre ells per a decidir qui anava o no a pel baló. Tot i això, vam copsar un gran companyerisme ja que s'animaven entre ells i quan, un dels membres de l'equip errava algun colpeig, ningú es queixava i perdia l'ànim.


Taula de partit. Lliga Voleibol de Educació Física.


Vam percebre moltes errades a l'hora d'efectuar els colpejos però el que pareixia més complicat per als jugadors era el d'antebraços. Com el camp que s'ha de defendre és més gran, els components de l'equip tarden prou a reaccionar i anar al lloc on caurà el baló i així, es perden molts punts.


 Taula de partit. Lliga Voleibol de Educació Física.


Aquest va ser un partit molt interessant ja que vam veure per primera vegada com es juga en un camp el doble de gran respecte a un altre de dimensions reduïdes, la qual cosa implica una major dificultat.


Miriam Labios Urban. IES Sorts de la Mar. Dénia. 27/02/23

Comentarios