NOVES LLENGÜES ES DONEN A CONÉIXER A L'IES SORTS DE LA MAR

 

Setmana de les llengües

El dia 3 d'octubre la vicedirecció del centre va realitzar unes activitats a l’IES Sorts de la Mar per a celebrar el Dia de les Llengües. 

A més, es va fer una activitat que consistia a colocar diferents taules per formar un semicercle. Cada taula era d’una llengua diferent i tots els alumnes van participar per conéixer noves llengües com ara el francés, guaraní, romanés, rus...

En aquesta setmana, diferents tipus de música en tots els idiomes es va escoltar en l' intercanvi de les classes.


Setmana de les llengües

Setmana de les llengües


Aksel López, IES Sorts de la Mar. Dénia. 03/10/22


Dia internacional de les llengües

El dia 26 de setembre va començar aquesta celebració a L´IES Sorts de la mar. Aquesta exposició va romandre fins al dia 30 de setembre. 


En aquesta setmana van haver-hi diferents activitats com escoltar cançons de diferents països en els canvis de les classes lectives. A més, i amb la finalitat que l'alumnat coneguera la diversitat lingüística del món, es disposà d' unes taules on els alumnes col.laboraren a ensenyar certs mots lèxics en la seua llengua materna com ara el guaraní, anglés, rus, alemany...  Hi hagué moltes més activitats com per exemple la presència de tallers on el departament de Física i Química mostrà l´elaboració del sabó a. l'hora del pati així com també es gaudí d'una exposició amb qüestions lingüístiques  Van participar els alumnes de tot el centre des de secundària fins a batxillerat.


Dia Internacional de les llengües

Alejandro Moncho Pecellín. IES Sorts de la Mar. Dénia. 26 de setembre 2022

Comentarios